Al TREILEA spectacol: „Petrecere cu peripetii!”

Suntem deosebit de entuziasmati sa va anuntam ca un nou proiect al Trupei PAM PAM a fost dus la indeplinire cu succes, si anume al treilea spectacol, special pentru intreaga familie!

Dupa indelungi repetitii, inregistrari in studio, sesiuni cu coregraful si regizorul, sedinte de proba la costume, comandarea unui intreg set de decor si multe altele, am finalizat conceptul unui nou spectacol, pe care l-am intitulat „Petrecere cu peripetii!”.

Premiera spectacolului s-a jucat cu casa inchisa pe 21 Octombrie la Teatrul Elisabeta si a fost o experienta magica, de neuitat! Am fost nevoiti sa cerem chiar si deschiderea locurilor de la balcon, iar inimile ne-au fost incalzite de zambetul si veselia celor mici.

Pentru a doua oara spectacolul va fi pus in scena in luna Noiembrie, Duminca – 26, tot la Teatrul Elisabeta!

“Petrecere cu peripetii” este povestea celor trei prieteni personificati prin instrumente muzicale Pia-pianul, Vio – vioara si Kito – chitara care impreuna cu mascotele jucause Pinguinul Pam-Pam si Ursul Panda Bum-Bum, se distreaza la ziua de nastere a lui Kito.

Petrecerea planuita de cele doua pritene ale lui Kito: Pia si Vio se anunta a fi una inedita! O petrecere la inaltime, intr-un balon cu aer cald!

Kito se bucura foarte tare de surpiza oferita de fete si se hotarasc sa calatoreasca la Ivan, prietenul lui din Rusia.

Spectactorii vor participa impreuna cu actorii la cele mai interesante petreceri de pe glob, insotiti de muzica si dansuri specifice din India, China si continentul African.

Prin ce peripetii trec cei trei prieteni alaturi de Ivan, veti afla la spectacol!

Mesajul spectacolului este unul de reala bucurie si veselie, cea mai mare distractie este sa iti gasesti prieteni in orice colt al lumii. Vom invata ca barierele de limba, nationalitate, infatisare, statut social nu exista, iar la orice petrecere copiii se joaca si se simt bine impreuna.

Puteti asculta noile cantecele pe canalul nostru de Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCaxKp8GIJXunp9SKoaHHzLQ/videos?disable_polymer=1