pia-name Eu sunt PIA! Prietenoasa, isteata si amuzanta! O fata vesela si plina de energie !  Cel mai mult si mai mult, îmi place sa cant la pian! De fapt, totul pentru mine este un cantec de pian. Asa ca ar trebui sa vad viata în alb si negru, dar cu toate astea o vad foarte-foarte colorata. Alaturi de prietenii mei totul este exburifantasticmafic!

Citeste mai mult

kito-nameEu sunt KITO un baiat frumos si plin de farmec si ador sa cant la chitara!
Imi place la nebunie sa cant la chitara! Ca sa fii cel mai bun, trebuie mereu sa exersezi! Eu sunt cel mai bun atunci cand, voi, dragi copii, sunteti alaturi de mine. Prietenii sunt cei mai puternici, atunci cand sunt impreuna. Va astept, da? Veniti?

Citeste mai mult

vio-nameEu sunt VIO, o fata linistita si inteligenta si imi place sa cant la vioara! Imi place nespus de mult muzica. Sunt vesela si zambitoare si imi place sa am mulți prieteni. Am o minte agera, multe idei si gasesc soluții la orice pentru ca imi place sa citesc. De-abia astept sa ne imprietenim!

Citeste mai mult

vantul-nameEu sunt Vantul si cutreier tot Pamantul! Dupa cum si nume va spune, eu alerg oriunde in lume. Sa nu va speriați de mine ca eu sunt prietenul vostru si astept sa ne cunoastem. El este sugubațul din povestea noastra, dar prietenul copiilor! !

Citeste mai mult

bear-pinguin-name Ursuletul Panda, Bum Bum – responsabil cu ritmul Pinguinul- PamPam – responsabil cu sunetul

Citeste mai mult