Despre Noi

PAM PAM! Suntem Pia, Vio si Kito, adica cei trei prieteni de la PAM PAM. Alaturi de noi, ii regasiti pe dragii nostri, Pam-Pam si Bum-Bum, un pinguin si un urs panda foarte simpatici si pusi pe joaca.

 

trupa
Povestea noastra nu incepe cu “a fost odata”, ci cu “ce-ar fi daca..”. Asa s-a gandit, Daniela Daisy Toma, “mamica” acestui proiect care s-a gandit ca “ce-ar fi daca ar aduce un concept de spectacol ca de pe Broadway in Romania?”. De la idee s-a trecut la scris scenariile spectacolelor, la compus si orchestrat melodii, la inregistrarea cantecelor alaturi de voci cunoscute, dar si de copii talentati, la confectionarea costumelor si pregatirea coregrafiilor. O munca in echipa care a adus pe scena trupa PAM PAM!

Daca ar fi sa ne prezentam intr-un ton serios va spunem ca PAM PAM este o trupa de teatru muzical pentru copii care vine  pe scena cu un concept creativ si unic de spectacol, in care cei mici se distreaza – canta si danseaza , dar si raman cu adevarate lectii despre viata la finalul show-urilor.

Prietenia noastra este un model pentru toti copiii mari (parintii) si copiii mici. Pe scena aducem bucurie, pofta de viata, entuziasm si optimism. La spectacolele noastre, parintii devin copii si traiesc alaturi de cei mici aventura unor spectacole muzicale de exceptie.

Daca ati citit despre noi si v-am facut curiosi, afla mai multe pe acest site www.pam-pam.ro, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/TrupaPamPam/ si mai ales haideti la spectacolele noastre!

3 prieteni suntem noi,

3 prieteni toti vioi!

Pia, Vio si Kito

Canta pentru voi

PAM PAM!