Echipa

Prietenii sunt mai buni doar cand sunt impreuna, ne-am convins. Echipa trupei PAM PAM a pus la cale show-uri unice pentru spectatorul copil de teatru. Sutem convinsi ca replicile savuroase si pline de umor, muzica antrenanta si plina de ritm, coregrafiile originale și costumele colorate fac din show-urile noastre adevarate momente de bucurie pentru copii si parinti.

Nu ai cum sa vii suparat la spectacolele noastre muzicale, dar sigur vei pleca vesel si dornic sa ne revezi in alte reprezentantii! Cream dependenta, daca ne-ai vazut o data tot vrei sa ne mai vezi si nu te mai saturi de Pia, Vio, Kito, Pam-Pam si Bum-Bum.

Suntem o echipa tanara, cu multe idei destepte, talentati si… modesti. Ne recomanda orele de munca impreuna, dorinta si placerea lucrului bine-facut! PAM PAM!!!

Iata cine sunt “motoarele” din spatele proiectului si conceptului PAM PAM

s-8357Daniela Toma (Daisy), creatorul si initiatorul acestui proiect, are peste 20 de ani de experienta in lucrul cu cei mici. Ea a implementat cu succes în Romania programul muzical de invatare a limbii engleze Learn With Music (bazat pe conceptul american The Music Class Inc®) si a dezvoltat Mikokids – un club educational, non-formal pentru copii, in Bucuresti.

Scenariu: Victor Mihalache

Coregrafia:  Rodica Elena Dinu

Costume: Nina Gal

Copiii:

Eva Gabriela Istrate, Andrew Alexandru Dodan, Miruna Serban, Maya Keinan, Carlena Gabriela Enea, Charlize Maria Maalouf

Muzica: Cosmin Sturzoiu, Radu Mihalache, Daniela Daisy Toma, Andrew Alexandru Dodan