Evenimente

Ne cunoasteti deja! Suntem trupa de teatru muzical pentru copii PAM PAM. Adica Pia de la pian, Vio de la vioara si Kito de la chitara! Suntem prieteni de cand lumea si pamantul. Iar ei sunt prietenii nostri de joaca, Pam-Pam si Bum-Bum.

Ne place sa ne distram si sa va distram cu spectacolele noastre. Suntem atat de bucurosi cand va vedem la evenimentele noastre si viata ni se pare minunata.

Iata in imagini si cuvinte cum este atmosfera la evenimentele noastre. Data viitoare te asteptam si pe tine, si pe tine, si pe tine, daaaaa… voi TOTI! PAM PAM!

Roaba de Cultura (2016)

Trupa de teatru muzical PAM PAM a fost invitata la picnic cu multa distractie alaturi de partenerii Social Moms.

Pentru ca weekendurile sunt mai vesele de cand copiii au luat vacanta, pentru ca momentele petrecute in aer liber cu familia sunt cele mai frumoase, v-am pregatit o surpriza! Va asteptam cu mic, cu mare, pe 3 iulie la PICNIC, sa sarbatorim impreuna Ziua Independentei SUA, o zi importanta pentru noi.

PREMIERA! – “La Scoala este ca-n povesti”, noua productie muzicala a trupei PAM PAM
(2016)

Trupa de teatru muzical pentru copii, PAM PAM, va invita sambata, 11 iunie, la Muzeul Taranului Roman, sala studio Horia Bernea, incepand cu ora 11:00 la PREMIERA spectacolului de musical LA SCOALA ESTE CA-N POVESTI! Biletele se pot achizitiona prin retelele bilete.ro si eventim.ro.

Dupa succesul extraordinar al spectacolului muzical “Calatorie muzicala pe aripile Vantului”, PAM PAM aduce, in PREMIERA, pe scena noua productie muzicala LA SCOALA ESTE CA-N POVESTI! O poveste scrisa cu multa maiestrie si pusa pe acorduri muzicale care prilejuieste nu doar reintalnirea cu Pia, Vio, Kito, Pam-Pam si Bum-Bum, dar veti cunoaste si un nou personaj, Imparatul Lenevila, care pana la final va descoperi universul cunoasterii.

De 1 Iunie, traieste si bucura-te de magia copilariei cu spectacolele PAM PAM!
(2016)

Ziua Internationala a Copilului aduce un maraton de spectacole pentru trupa de teatru muzical pentru copii PAM PAM. Pe parcursul intregii zile, Pia, Vio si Kito vor veni sa va cante si sa va cucereasca cu acorduri de pian, vioara si chitara in diferite locatii din Bucuresti. Show-ul CALATORIE MUZICALA PE ARIPILE VANTULUI! va aduce zambete si efervescenta in sufletele copiilor.

La cererea micilor si marilor spectatori, de 1 Iunie, vom avea un spectacol extraordinar pentru prietenii nostri din gradinitele si scolile partenere! In prima zi a lui Ciresar, Pia, Vio si Kito vor urca pe scena Muzeului Taranului Roman incepand cu ora 10:30.

Spre seara, PAM PAM isi face bagajul si se opreste de la 17:00 la Auchan Drumul Taberei, iar de la 19:00 la Auchan Titan. Replicile si muzica spectacolului muzical “Calatorie muzicala pe aripile vantului” vor rasuna pe scenele din aceste spatii neconventionale, PAM PAM aducand energie si multa pofta de viata intr-o zi atat de speciala pentru copii.

Nu ne oprim aici, iar sambata 4 iunie, mergem si la Plaza Rmania de la ora 17:00. Povestea “Calatoriilor” se va spune si pe scena de aici.

PAM PAM  porneste intr-o “Calatorie muzicala pe aripile Vantului!” (2016)

Trupa de teatru muzical pentru copii PAM PAM a avut duminica, 29 mai, la Scoala Gimnaziala de Arte nr. 5 (str. Gheorghe Petrascu nr. 49 A), sector 3 doua reprezentatii ale spectacolului muzical CALATORIE MUZICALA PE ARIPILE VANTULUI! Primul spectacol a inceput de la ora 10:00, iar cel de-al doilea de la ora 12:00.

“Calatorie muzicala pe aripile Vantului” este primul spectacol al trupei PAM PAM. Spectacolul este un musical educativ, dupa un scenariu original, în care timp de 50 de minute micii si marii spectatori au fost purtați intr-o calatorie muzicala imaginara. Un spectacol pentru intreaga familie care cucereste prin firul epic al povestii, prin pasajele muzical-coregrafice , dar si prin costumele special realizate. In final, spectacolul este o poveste frumoasa si educativa in care toti cei prezenti descopera lectii de viata cu adevarat importante in relatiile interumane.

PAM PAM la Sun Plaza Shopping Center! (2016)

A fost un eveniment de exceptie la Sun Plaza Shopping Center, sambata 13 februarie 2016, in cadrul proiectului “Iarna pe portativ”. Pia, Vio, Kito, Pam-Pam, Bum-Bum si Vantul va multumesc, dragi prieteni mari si mici, ca ati mers cu noi intr-o “Calatorie muzicala pe aripile Vantului”.

Am cantat, am dansat, ne-am distrat, am invatat multe lucruri noi, ne-am cunoscut sau ne-am revaaut, ne-am imprietenit si ne-am veselit timp de mai bine de un ceas.

Sunteti minunati si am simtit toata energia voastra pozitiva! PAM PAM va iubeste si va asteapta din ce in ce mai multi la toate show-urile noastre muzicale!

PAM PAM la Grand Arena Shopping Mall (2016)

Pe 20 februarie 2016, un public minunat de cald si de prietenos ne-a asteptat la Grand Arena Shopping Mall. Ne-am simțit extraordinar alaturi de fiecare dintre voi! Calatoria muzicala pe aripile Vântului a lui Pia, Vio, Kito, Pam-Pam și Bum-Bum a avut, si de aceasta data, un final fericit! Muzica si dansul ne-a unit si mai ales ne-am distrat!

PAM PAM la Mega Mall (2016)

Pia, Vio, Kito, Pam-Pam și Bum-Bum au decolat cu multa energie și pofta de distractie, sambata, 5 martie 2016, de pe scena Mega Mall si au plecat intr-o calatorie muzicala. Vantul, prietenul lor sugubat le-a stricat putin planurile, dar pana la urma totul s-a terminat cu bine. Multumim parinților, copiilor mari si mici ca au cantat si au dansat alaturi de noi. Ne bucuram ca ne urmariti si ca veniti la toate spectacolele noastre! Va pupam de nu va vedeti! PAM PAM!!!