„Petrecere cu peripetii!”

Sala Rapsodia (Teatrul de pe Lipscani)    28-04-2018    11:00


„Muzica este un limbaj universal!”
De ce suntem atât de convinși de acest adevăr? Pentru că noi, Trupa PAM PAM, ne-am făcut prieteni în multe colțuri ale lumii și încă mai avem și alte țări frumoase de vizitat.

Vrei să faci și tu cunoștință cu prietenii noștri? Atunci te așteptăm pe 28 Aprilie, ora 11:00, la Sala Rapsodia (Teatrul de pe Lipscani) pentru a porni cu noi într-o peripeție fermecătoare, plină de armonie, spre China, India și continentul african.

Pia și Vio au pregătit o supriză minunată pentru Kito – vor zbura cu balonul cu aer cald către Ivan, prietenul din Rusia.

MUZICĂ #LIVE, informații interactive și deosebit de interesante despre popoarele lumii și valori pozitive promovate prin cântec și povestea spusă pe scenă: un spectacol cu adevărat special pentru tine și copilul tău!

Chiar dacă suntem diferiți, indiferent de țara din care provenim, de limba pe care o vorbim, de tradițiile și obiceiurile pe care le avem, TOȚI SUNTEM PRIETENI și ne putem juca împreună – aceasta este magia copilăriei! Și ar trebui să fie în continuare și a noastră, a celor adulți!

Bilete: 25/35 Ron (adult sau copil)
Link achizitionare bilete: goo.gl/S7262J

Vii și tu la un spectacol unic de teatru muzical educativ?