„Petrecere cu peripetii!”

Teatrul Elisabeta    24-02-2018    11:00


Si in luna Februarie va dam intalnire la TEATRU!

Unul dintre cele mai indragite spectacole PAM PAM – „Petrecere cu peripetii!” va fi din nou pus in scena pe 24 Februarie, ora 11:00, la Teatrul Elisabeta!

Pret BILETE: 25 si 35Ron/ persoana
LINK ACHIZITIONARE BILETE: https://goo.gl/FX2Hrr

Teatrul muzical educativ promovat de Trupa PAM PAM este un concept dedicat in totalitate copiilor. De la povestea interactiva, decor si costume la muzica si coregrafii – ne dorim sa stimulam imaginatia celor mici, sa le transmitem valori pozitive si sa ii incurajam sa creasca frumos!

„Petrecere cu peripetii!” aduce noi surprize publicului – Pia, Vio si Kito vor pleca catre prietenul Ivan din Rusia, unde vor sa sarbatoreasca ziua de nastere a lui Kito. Cu toate acestea, aventura devine interactiva pe masura ce noi situatii se ivesc si cei patru sunt purtati spre frumoase tari ale lumii, precum India, China sau continentul african. In fiecare loc pe care il vor vizita vor invata despre obiceiurile si traditiile copiilor, prin muzica si dans!

Esti gata sa pornesti cu noi la drum? Urca alaturi de personajele favorite in balonul magic cu aer cald si haide sa zburam impreuna pe aripile imaginatiei!