PAM PAM porneste intr-o “Calatorie muzicala pe aripile Vantului!” la Constanta

Trupa de teatru muzical pentru copii PAM PAM va invita marti 21 iunie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta, ora 9:30 si 11:00 la doua reprezentatii a spectacolului CALATORIE MUZICALA PE ARIPILE VANTULUI!  Biletele se pot achizitiona si rezerva la contact@pam-pam.ro si la telefon 0757.998.255.

afis

“Calatorie muzicala pe aripile Vantului” este primul spectacol al trupei PAM PAM. Spectacolul este un musical educativ, dupa un scenariu original, in care timp de 50 de minute micii si marii spectatori sunt purtati intr-o calatorie muzicala imaginara. Un spectacol pentru intreaga familie care cucereste prin firul epic al povestii, prin pasajele muzical-coregrafice , dar si prin costumele special realizate. In final, spectacolul este o poveste frumoasa si educativa in care toti cei prezenti descopera lectii de viata cu adevarat importante in relatiile interumane.

In “Calatorie muzicala pe aripile Vantului”, cei trei prieteni de joaca – Vio (vioara), Pia (pian) si Kito (chitara) – nu reusesc sa se decida unde vor merge in vacanta, astfel se hotarasc sa faca un spectacol „Mascotele au talent” pentru a ajunge la o concluzie: vacanta o petrec la mare sau la munte? Insa, Vantul le strica planurile, iar ursuletul Pam-Pam si  pinguinul Bum-Bum, cei doi simpatici umflatei, sunt luati pe sus si trebuie salvati! Pia, Vio si Kito vor porni intr-o calatorie in jurul lumii pe o claviatura muzicala in cautarea prietenilor lor!

Trupa PAM PAM este formata din cinci prieteni – Pia, Vio, Kito, Pam-Pam si Bum-Bum – care si-au propus sa dea un alt sens jocului scenic aducand copiilor prin povestile lor muzical-educative zambete si buna dispozitie, dar si trezindu-le interesul de a descoperi diferite curiozitati puse pe portativ cu talent si dibacie de autorii textelor si compozitorii melodiilor. Spectacolele de musical pentru copii ale trupei  PAM PAM sunt pline de energie, inedite si antrenante prin jocul actorilor, originale prin compozitiile muzicale si prin textele special scrise pentru cei mici. PAM PAM aduce prin spectacolele sale magia copilariei la orice varsta”, spune Dana Daisy Toma, initiatorul proiectului de teatru, PAM PAM.

Scenariu original, coregrafii usor de invatat, muzica antrenanta, voci cunoscute in coloana sonora precum Luminita Anghel, Mediana Vlad (soprana), Catalina Cartan (vocea din filmele Disney) sunt argumentele care conving sa vii si sa revii la spectacolele PAM PAM.

Regia spectacolului este semnata de Mirela Stoian, iar scenariul apartine lui Victor Mihalache.

In luna iunie, trupa PAM PAM va avea premiera celui de-al doiea spectacol LA SCOALA ESTE CA-N POVESTI!