PAM PAM vine la PLOIESTI!

Dragii noștri, avem bucuria de a sosi în luna Mai și la Ploiești! Dati de veste tuturor prietenilor si haideti sa petrecem impreuna o zi minunata de weekend la teatru!

Te invitam sa ii cunosti pe Pia, Vio si Kito pe 5 Mai, ora 11:00, la Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti!
ACHIZITIONARE BILETE: https://goo.gl/Xnhc1S

“Petrecere cu peripetii” este povestea celor trei prieteni personificati prin instrumente muzicale Pia-pianul, Vio – vioara si Kito – chitara, careimpreuna cu mascotele jucause Pinguinul Pam-Pam si Ursul Panda Bum-Bum, se distreaza la ziua de nastere a lui Kito.

Petrecerea planuita de cele doua pritene ale lui Kito: Pia si Vio se anunta a fi una inedita! O petrecere la inaltime, intr-un balon cu aer cald! Acestia vor calatori in Rusia, catre prietenul Ivan, apoi mai departe catre continentul African, India si China. In fiecare loc nou vor invata despre traditiile si obiceiurile copiilor de acolo, prin muzica si dans!

Mesajul spectacolului este unul de reala bucurie si veselie, cea mai mare distractie este sa iti gasesti prieteni in orice colt al lumii. Vom invata ca barierele de limba, nationalitate, infatisare, statut social nu exista, iar la orice petrecere copiii se joaca si se simt bine impreuna.

VA ASTEPTAM CU DRAG!