„CALATORIE MUZICALA PE ARIPILE VANTULUI”

“Calatorie muzicala pe aripile Vantului” este primul spectacol al trupei PAM PAM. Spectacolul este un musical educativ, dupa un scenariu original, in care timp de 50 de minute spectatorii sunt purtati intr-o calatorie muzicala imaginara, dar se mentine si o interactiune constanta intre scena si copii. Musicalul cucereste publicul de toate varstele prin firul epic al povestii, prin pasajele muzical-coregrafice , prin costumele special realizate. In final, spectacolul este o poveste frumoasa si educativa in care cei mici si mari invata intr-o forma altfel despre valorile care conteaza cu adevarat in relatiile interumane.

“Calatorie muzicala pe aripile Vantului” este povestea a trei prieteni, instrumente muzicale Vio (vioara), Pia (pian) si Kito (chitara) care, cu sunetele si muzica lor, fac viata mai frumoasa. Pinguinul Pam-Pam si ursul panda Bum-Bum completeaza perfect trio-ul. Cei trei prieteni nu reusesc sa se decida unde vor merge in vacanta, asa ca se hotarasc sa faca un spectacol „Mascotele au talent” pentru a ajunge la o concluzie: vacanta o petrec la mare sau la munte? Insa, Vantul le strica planurile, Pam-Pam si Bum-Bum, cei doi simpatici umflatei, sunt luati pe sus si trebuie salvati! Cei trei prieteni Pia, Vio si Kito vor porni intr-o calatorie in jurul lumii pe o claviatura muzicala in cautarea prietenilor lor! Copii si parinti se pot bucura de calatoriile fantastice “pe aripile Vantului” ale celor trei prieteni care, intr-un final, vor reusi sa ii salveze pe Bum-Bum si Pam-Pam.

“Calatorie muzicala pe aripile Vantului” are un continut educativ puternic si transmite o serie de mesaje precum ca Prietenia depaseste orice obstacol, sa invatam sa impartim, sa ne acceptam unii pe altii chiar daca suntem diferiti, sa fim deschisi sa incercam lucruri noi, sa nu renuntam usor.

Va invitam intr-o calatorie antrenanta in care alaturi de personajele principale sa invatam ritmuri si cantece specifice diferitelor tari precum Spania, Egipt, Mexic, Romania. Vom canta, vom invata cativa pasi simpli de dans, dar si diferite stiluri de muzica (Rock and Roll, Clasica, Jazz, Country, Hip-Hop, Opera, Break Dance si Traditional Romaneasca), vom juriza, dar mai ales ne vom distra, toate doar pe aripile Vantului.

afisV11-01