Joaca de-a Eroii

Cel de-al 6-lea spectacol PAM PAM aduc în scenă un cuvânt popular printre copii – „EROU”. Pentru că ne dorim să-i le arătăm copiilor că eroii nu sunt doar în filme sau povești, ci și în viața de zi cu zi, am creat o piesă de teatru cu episoade din viața de familie pentru a le arăta celor mici cum pot deveni eroi!

Spectacolul pleacă de la discuția de seară între mama și băiețelul ei, Andrei, acesta încercând tot felul de ghiduşii faţă de sora sa mai mare, Ana. Ca întotdeauna, obiceiurile sănătoase de a ne spăla pe dinți, de a ne îmbrăca în pijamale, de a merge la somn mai devreme sau de a mânca mai puţine dulciuri sunt făcute cu insistențe de către mama. În momentul în care, copilul Andrei adoarme, în vis îi apar Pia, Vio și Kito (păpuşile din camera copilului care prind viaţă) şi care îl însoțesc într-o adevărată călătorie spre cunoașterea EU-ului, dar și descoperirea, înțelegerea și asumarea unor valori precum bunătate, curaj, iubire, prietenie, veselie, ajutor, recunoștință și acceptare.

Andrei le va descoperi prin scenete scurte, tehnica povestirii în povestire, iar la final pelerina de erou va fi completată cu aceste valori. Membrii trupei PAM PAM au devenit eroii transformării lui Alex, iar din vis, vor veni în realitate de fiecare dată când îi va chema pentru a-l sprijini și însoți.