16 Decembrie: „In cautarea lui Mos Craciun!”

Sunteti gata pentru a intampina IARNA alaturi de favoritii vostri din Trupa PAM PAM?
In incheierea acestui an, dorim sa va bucuram cu ocazia sarbatorilor de iarna! Pregatim pentru voi o surpriza inedita: pe 16 DECEMBRIE va asteptam la Hotel Caro Bucuresti (sala M. Eminescu), pentru 2 ore de MAGIE si armonie muzicala!

Incepand cu ora 11:00 vom juca spectacolul: „In cautarea lui Mos Craciun!” unde cele trei personaje: Pia, Vio si Kito pleaca in aventura spre Polul Nord!

De la ora 12:00 Mos Craciun va sosi pentru a oferi tuturor copiilor un CD cu cele mai frumoase si mai recente melodii ale Trupei PAM PAM! Tot in acest interval vom organiza o sesiune foto, iar cei mici vor putea face fotografii cu Mosul si personajele lor preferate!

Pentru ca ne place sa DARUIM, toti copiii sunt rugati sa aduca de acasa o cutie (de pantofi) cu bunatati pentru copilasii in nevoie. Toate cadourile vor fi distribuite mai departe de catre Asociatia Sansa Ta, in cadrul proiectului „Zambetul din cutie!”.

PRET BILETE: 40Ron/persoana
REZERVARE BILETE: Biletele se pot comanda la adresa de mail contact@pam-pam.ro sau la numarul de telefon: 0723.404.136, sau printr-un mesaj privat pe pagina noastra de Facebook.
Numarul de locuri ESTE LIMITAT!