26 Noiembrie: „Petrecere cu peripetii!”

Pe 26 Noiembrie, ora 11:00, va dam intalnire la Teatrul Elisabeta!

Este pentru a doua oara cand vom prezenta cel de-al treilea spectacol: „Petrecere cu peripetii” – un adevarat succes care pentru premiera a fost jucat cu casa inchisa!

“Petrecere cu peripetii” este povestea celor trei prieteni – Pia, Vio si Kito, care impreuna cu mascotele jucause Pinguinul Pam-Pam si Ursul Panda Bum-Bum, se distreaza la ziua de nastere a lui Kito.

Sarbatoarea se anunta a fi una inedita – o petrecere la inaltime, intr-un balon cu aer cald! Kito se bucura foarte tare de surpriza oferita de fete si se hotarasc sa calatoreasca la Ivan, prietenul lui din Rusia.

Spectactorii vor participa impreuna cu actorii la cele mai interesante petrecerei de pe glob, insotiti de muzica si dansuri specifice din India, China si continentul African.

Mesajul spectacolului este unul de reala bucurie si veselie, incurajand toti spectatorii ca isi pot gasi prieteni in orice colt al lumii. Vom invata ca barierele de limba, nationalitate, infatisare, statut social nu exista, iar la orice petrecere copiii se joaca si se simt bine impreuna!

 

BILETE: 25 si 35Ron/ persoana

ACHIZITIONARE BILETE: goo.gl/vQAGcd