6&7 Octombrie: „Sarbatoare romaneasca pe portativ!”

„100 România – Sărbătorim împreună!”

Anul acesta toți românii sărbătoresc centenarul unirii (1918-2018) – cu această ocazie specială, PAM PAM a pregătit un nou spectacol de teatru muzical educativ. O producție 100% în stil românesc, cu poveste interactivă, educativă și distractivă, muzică și dansuri tradiționale!

Daniela Toma și întreaga echipă v-au pregătit multe suprize – de data aceasta pe scenă va juca și Alex, băiețelul Danielei. Mesajul transmis copiilor va fi unul inedit, pus în scenă într-un mod ingenios, ca să atragă atenția celor mici și să le insufle pasiunea pentru puțină istorie, geografie și folclor național.

Aflați în anul centenarului, Pia, Vio și Kito vor să descopere mai mult despe cum s-a scris istoria Marii Uniri. Pentru asta, Pia Vio și Kito călătoresc în timp cu aparatul de teleportare și trec prin toate provinciile istorice pentru a afla și pentru a împărtăși cu voi cât mai multe detalii despre obiceiurile, portul, dansurile sau preparatele zonelor în care au ajuns.

NOUL SPECTACOL PAM PAM va fi jucat pe 6 și 7 Octombrie, ora 11.30, în Parcul Izvor.

INTRAREA ESTE GRATUITĂ! Spectacolul se desfășoară în cadrul evenimentului Hai să descoperim 2018 organizat de Proedus alături de Primăria Capitalei!