Spectacol Pam-Pam pe 5 Noiembrie la Teatrul Elisabeta!

Te-ai gandit vreodata ca cele mai frumoase povesti pot fi transpuse cu ajutorul muzicii si limbajului copilariei, in povești de teatru muzical? PAM PAM trupa de teatru muzical educativ pentru copii pune in scena cu un concept creativ si unic de spectacol, in care cei mici se distreaza – canta si danseaza, la finalul carora raman si cu adevarate lectii despre viata.

Sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 11:00 la Teatrul Elisabeta, Pia, Vio și Kito vor să îi convingă pe cei mici și pe cei mari că La școală este ca-n povești!”. Cel mai greu de convins se pare că va fi Împăratul Lenevilă, care, chiar dacă este încoronat cu mult fast credea că școala este frumoasă doar pe dinafară. Astfel, până vine doamna învăţătoare, împreună cu micii spectatori Pia, Vio și Kito vor construi în sala de clasă o poveste despre Împărăţia Învăţăturii. Bufoni vor fi Pam-Pam și Bum-Bum.

Și pentru că muzica dă culoare vieții și ne unește în tot ceea ce facem, Pia, Vio și Kito aduc în scenă nu doar exuberanță și multă bucurie, dar și adevărate lecții pentru Lenevilă și copii. Împreună, pe acorduri muzicale de Periniță, rock’n roll, hip-hop sau pop îl vor învăța cu multă răbdare literele alfabetului, cifrele, notele muzicale, zilele săptămânii, anotimpurile.

Trupa PAM PAM compusa din Pia, Vio si Kito, alaturi de Pam-Pam si Bum-Bum sunt cinci prieteni foarte simpatici si pusi pe joaca. Prietenia celor cinci personaje este un model pentru toti copiii mari (parintii) si copiii mici. Pe scena aduc bucurie, pofta de viata, entuziasm si optimism. La spectacolele trupei PAM PAM, parintii devin copii si traiesc alaturi de cei mici aventura unor spectacole musicale educative de exceptie.

Pia este reponsabila cu pianul, Vio cu vioara și Kito cu chitara, iar alaturi de ei sunt Pam-Pam și Bum-Bum, un pinguin și un urs panda, doua mascote jucause care îi însoțesc în aventurile muzicale. Povestea PAM PAM incepe cu Daniela Daisy Toma, “mamica” acestui proiect. “Am locuit o perioada buna de timp in America si mi-am dat seama cat de importante sunt show-urile mari, atat pentru adulti cat si pentru copii, cat de multa bucurie aduc in sufletele lor si m-am gandit sa creez si sa implementez un concept de spectacol de teatru muzical, la fel ca cel de pe Broadway, dar in România. De la idee s-a trecut la scris scenariile spectacolelor, la compus și orchestrat melodii, la înregistrarea cântecelor alături de voci cunoscute, precum Luminita Anghel, dar și de copii talentați, la confecționarea costumelor și pregătirea coregrafiilor. O muncă în echipă care a adus pe scenă trupa PAM PAM!”

În prezent, în repertoriul trupei de teatru muzical educativ pentru copii PAM PAM puteți viziona spectacolele de teatru muzical “La școala este ca-n povești” și “Călătorie muzicală pe aripile Vântului”. Replicile savuroase și pline de umor, muzica antrenantă și plină de ritm, coregrafiile originale și costumele colorate fac din show-urile PAM PAM adevărate momente de bucurie pentru copii și părinți.

Biletele pentru spectacolul de sambata 5 noiembrie, se pot achizitiona de la casa se bilete a teatrului Elisabeta si online de pe www.teatrulelisabeta.ro.

Pret bilete: 25 si 35 Ron. Spectacolul este recomandat copiilor începând cu vârsta de 5 ani. Mai multe informatii despre spectacol si trupa PAM PAM, gasiti pe site: http://www.pam-pam.ro si pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/TrupaPamPam/

Parteneri media: www.qbebe.ro, www.printesaurbana.ro, www.mamicaurbana.ro, www.agendaculturala.ro , www.calendarulcopiilor.ro, familiafericita.wordpress.com/.

Parteneri: Chiristian Tour, Chiristian Hope si Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.